Selskabsmenu

Indeholder: 

  • Velkomstdrink 
  • Forret., hovedret og dessert vælg fra vores selskabskort  
  • Eller buffet 
  • Øl, vand, vin ad libitum under maden. Slutter når dessertvin er serveret. 
  • Kaffe og sødt 
  • Valgfri duge og servietter ud fra vores udvalg 
  • Stilk blomster på borde 
  • Hvide lys, vælg mellem fyrfadslys, bloklys eller almindelige  
  • Tilkøb af ekstra time, 2500 kr. pr. påbegyndt time. Her er det eksklusiv drikkevarer

 

795 kr. pr. person 

Indeholder: 

  • Velkomstdrinks. 
  • Forret, hovedret og dessert. Vælg fra vores selskabskort  
  • Eller buffet  
  • Øl, vand, vin ad libitum under maden. Slutter når dessertvin er serveret. 
  • Kaffe og sødt 
  • Valgfri duge og servietter ud fra vores udvalg 
  • Stilk blomster på borde 
  • Hvide lys, vælg mellem fyrfadslys, bloklys eller almindelige  
  • Blød bar (øl, vand og vin) efter maden 
  • Natmad  
  • Natmaden serveres 7 timer efter velkomsten af serveret. 
  • Tilkøb af ekstra time, 2500 kr. pr. påbegyndt time. Her er det eksklusiv drikkevarer

 

995 kr. pr. person 

Forretter til fest  
  • Laksefarseret rødspættepaupiette med hollandaise og grønne asparges, 125 kr.
  • Lakseterrine på sprød salat med urtedressing, 98 kr. 
  • 3 tarteletter med høns i asparges, 92 kr. 
  • Svendborg skinke med sorte oliven, semitørrede tomater, trøffelolie, parmesan og sprød salat, 115 kr. 

Hovedretter til fest  
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, bønnebacon, halv tomat med peberrodssalat, dampede gulerødder, asier, ribsgele og oksestegs sovs. Vælg mellem hvide kartofler eller pom royal, 208 kr. 
  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, bagte gulerødder, broccoli terrin, smørdampet porre, tyttebær, asier, vildtskysovs tilsmagt med blå ost. Vælg mellem hvide kartofler og pom royal, 208 kr. 
  • Oksefilet serveres med pom royal og rødvinssauce og 3 garniture efter årstiden, 260 kr. 
  • Farseret unghanebryst med spinattimbale, 2 slags garniture efter årstiden, pom royal og estragonsauce, 199 kr.  

Desserter til fest 
  • Gateau marcel. Serveres med vaniljeis og bærkompot, 115 kr.
  • Fromage. Valgfri smag. Serveres med fløde, frisk frugt og bærkompot, 85 kr.  
  • Islagkage Serveres med fløde, frisk frugt og bærkompot, 95 kr. 
  • Mouse kage. Valgfri smag. Serveres med fløde, frisk frugt og bærkompot, 85 kr.

Natmad til fest 
  • Aspargessuppe, serveres med brød og smør, 85 kr.
  • Biksemad, rugbrød, rødbeder og spejlæg, 95 kr.
  • Pølsebord, rullepølse, 4 forskellige pølser fra slagteren, med div. tilbehør og leverpostej, 125 kr. 
  • Hotdogs, med alt det klassiske tilbehør, 85 kr.

Kaffe og kage   
  • Kaffe og te, 40 kr.
  • Kringle, 45 kr.  
  • Mormorlagkage, 45 kr.  
  • Fynsk æblekage, 65 kr.  
  • Sødt til kaffen, 2 småkager og 1 stk. Chokolade 35 kr. 

Tilkøb til festarrangement  
  • Cider og breezer ad libitum til arrangement under maden, 25 kr. pr. person
  • Cider og breezer til bararrangement efter maden, 25 kr. pr. person 
  • Spiritus til bararrangement efter maden, 200 kr. pr. person 
  • Speciel øl, ad libitum til arrangement under maden, 45 kr. pr. person 
  • Speciel øl til bararrangement efter maden, 45 kr. pr. person 
  • Velkomstdrink, 65 kr. pr. person  
  • Chips til velkomstdrinks, 25 kr. pr. person  
  • Chips til bararrangement, 25 kr. pr. person 
  • Tilkøb af blomsterdekoration, 85 kr. pr. stk. 
  • Farvede lys, 5 kr. pr. Person 
  • Øl, vand og vin ad libitum under maden, 265 kr. pr. person 
  • Bararrangement: øl, vand og vin i 3 timer ad libitum, 265 kr. pr. person  

Indeholder:

  • Røræg  
  • Brunch pølser  
  • Bacon 
  • Græsk yoghurt med bærkompot, sirup og ristede kærner  
  • Spegepølse med riste løg og remoulade  
  • Rullepølse med sky og løg  
  • Lun leverpostej med champignon og bacon 
  • Røget laks med grønne asparges 
  • Tærter med feta, spinat, tomat og skinke  
  • Ostefad med danbo skære ost, brie og blåskimmelost  
  • 2 slags marmelade  
  • Frugt fad  
  • Amerikanske pandekager med sirup  
  • Kringle  
  • Friskbagt brød  
  • Smør 
  • Kaffe og te  

Tilkøb til brunch  
  • Mousserende vin, 65 kr. 
  • Juice ad libitum, 35 kr. 
  • Frikadeller, 35 kr. 
  • Kyllingelår 35 kr. 
  • Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a la creme, 55 kr. 
  • Gravet laks med hjemmerørt rævesauce, 70 kr. 
  • Stegte kartofler, 25 kr. 


4 timer fra 10-14, buffet tages ud efter 3 timer
265 kr. pr. person 

Indeholder:

  • Serveret forret, valgfri forret fra festkortet 
  • Rosa stegt oksefilet 
  • Glaseret skinke  
  • Unghanebryst 
  • Bagte grøntsager
  • 2 slags sovs 
  • Vælg mellem salatbar med 14 ting eller 2 blandet salater efter årstiden.  
  • Flødekartofler 
  • Saltbagte kartofler  
  • Brød og smør.  
  • Serveret dessert, valgfri efter festkortet. 


Buffet må max stå 3 timer 
Min. 20 personer
435 kr. pr. person  

Indeholder:

  • Rosastegt kalvecoulotte 
  • Rødvinsmarineret svinekam 
  • Marineret kalkunbryst 
  • Flødekartofler 
  • Saltbagte kartofler 
  • Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden  
  • Brød og smør  
  • Rødvinssovs  
  • Tærte efter årstiden med fløde eller creme fraise  
  • 3 slags ost, danbo, brie og blåskimmel.  

 

Buffet må max stå 3 timer 
Min. 20 personer 
335 kr. pr. person

Indeholder:

  • 2 slags sild  
  • Karrysalat og kaperssalat  
  • Ferskrøget laks med røræg  
  • Hjemmegravet laks med rævesovs  
  • Æg og rejer 
  • Skinke med italiensk salat 
  • Slagterens rullepølse med løg og sky 
  • Rødspættefilet med remoulade og citron  
  • Lun leverpostej med bacon og champignon 
  • Ribbensteg med rødkål 
  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Frisk frugtfad 
  • 3 slags ost danbo, brie og blåskimmel med kiks og druer 
  • Brød og smør 
  • Ta` selv isbar (kun i hus) eller tærte efter årstiden, med fløde eller creme fraise  


Buffet må max stå 3 timer 
Min 20 personer 
335 kr. pr. person

Indeholder:

  • 2 slags sild 
  • Karrysalat og kaperssalat 
  • 1 Rødspættefilet med remoulade og citron 
  • Æg og rejer 
  • 1 tartelet med høns i asparges 
  • 1 mørbradbøf med bløde løg 
  • Skinke med italiensksalat 
  • Roastbeef med ristede løg og remoulade 
  • 2 slags ost med druer 
  • Brød og smør. 


Buffet må max stå 3 timer
Min 4 personer 
265 kr. pr. person  

Koldt:  

  • Marineret sild med karrysalat 40 kr.  
  • Kryddersild med kaperssalat 40 kr.  
  • Æg og tomat (halvt æg og halv tomat pr. person) 25 kr.  
  • Ferskrøget laks (80 g) med røræg og asparges 70 kr.  
  • Gravet laks (80 g) med asparges og rævesovs 70 kr.  
  • 1 Rødspættefilet med remoulade og citron 45 kr.  
  • Pastasalat med agurk, tomat, skinke 40 kr.  
  • Mixet salat med dressing 30 kr.  
  • Salatbar min. 14 ting 55 kr.  
  • Broccolisalat med bacon 45 kr.  
  • Årstidens salat 55 kr. 


Kød:  

  • Lun leverpostej med bacon og champignon 30 kr.  
  • Mørbradbøf (2 stk. ca. 100 g) med bløde løg eller champignon a la creme 55 kr. 
  • 2 frikadeller 35 kr.  
  • 2 Kyllingelår 35 kr.  
  • 1 tartellet med høns i asparges 32 kr.   
  • Tærte med spinat, feta, skinke og tomat 35 kr.  

 

Tilkøb kun til buffet 
  • Ribbensteg 
  • Svinekam 
  • Rosastegt oksefilet 
  • Gammeldags oksesteg 
  • Lammekølle 
  • Glaseret skinke  
  • Unghane bryst  


Kød 100 g, 55 kr. pr. person  

Tilkøb kartofler pr. person: 

  • Saltbagte kartofler, 35 kr.  
  • Råstegte kartofler, 35 kr.  
  • Kold kartoffelsalat, 35 kr.  
  • Bagt kartoffel med kryddersmør, 45 kr.  
  • Flødekartofler, 45 kr. 

Vælg i mellem:

  • Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og skysovs, 168 kr.
  • Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød, 168 kr. 
  • Karbonader med cowboysovs, hvide kartofler, blomkål og gulerødder eller stuvet ærter og gulerødder, 168 kr. 
  • Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og smør, 188 kr. 
  • Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, ærter og skysovs, lille 238 kr., stor 288 kr.
  • Kogt hamburgerryg med flødekartofler og mixet salat, 188 kr. 

Vælg i mellem:

  • 2/2 Bolle med smør, 35 kr. + pålæg/ost, 15 kr.
  • Kaffe/te, 40 kr.
  • Kringle, 45 kr.
  • Fynsk æblekage, 65 kr.
  • 3x håndmadder, 138 kr.

 

Pakke 1
  • 3x håndmadder
  • Kaffe/te
  • Kringle


Pris pr. person 223 kr.

 

Pakke 2
  • 2/2 Bolle
  • Kaffe
  • Fynsk æblekage


Pris pr. person 145 kr.

  • Frokost arrangement uden natmad op til 6 timer 
  • Frokost arrangement med natmad op til 8 timer 
  • Aften arrangement uden natmad op til 6 timer 
  • Aften arrangement med natmad op til 8 timer 


Som udgangspunkt slutter alle fester senest kl. 02.00. Der kan tilkøbes ekstra tid for 2500 kr. pr påbegyndt time. Dette er uden drikkevare. 

Ved afbestilling forstås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.  

  • Afbestilling indtil 61 dage før afholdelse: Intet gebyr 
  • Afbestilling indtil 60 – 30 dage før afholdelse: 40% 
  • Afbestilling indtil 29 – 7 dage før afholdelse: 75% 
  • Afbestilling indtil 7 – 1 dage før afholdelse: 100%  


Endelig antal oplyses 7 dage før arrangement skal afholdes, kan tilrettes med 1-2 personer op til 2 dage før arrangements.  

Book dit selskab nu

Planlægger du en fest eller et arrangement?
Vi tilbyder skræddersyede selskabsmenuer til både små og store begivenheder.
Festbestilling skal ske pr. telefon eller via formularen.